Compartir

David Brown, cap de la Policia de Dallas, ha confirmat en roda de premsa que un dels franctiradors atrinxerat en un aparcament públic de la ciutat va confessar durant les negociacions amb els agents que "volia matar agents de policia ja gent blanca ". Segons aquestes paraules, l'assassí, que va morir com a conseqüència d'una explosió controlada , estava enfadat per les morts d'afroamericans a mans de policies blancs.

Segons 'Los Angeles Times', aquest presumpte franctirador seria Micah X. Johnson, un jove de 25 anys d'edat i veí de la ciutat que va assegurar en tot moment que tenia bombes a l'edifici i al centre de la ciutat.

"Ens va dir que el final s'acostava i que volia matar més agents" , concretava als mitjans David Brown. Malgrat aquest pla perfectament preparat, la Policia de Dallas creu que el sospitós no pertany a cap grup i que l'atac el va executar de forma solitària.

Això sí, al marge d'aquest individu, els agents policials de la ciutat mantenen en custòdia a tres persones , una dona detinguda a l'aparcament on va tenir lloc la massacre i altres individus que circulaven per una autopista pròxima a un vehicle d'alta gamma.