Compartir

El sospitós que romania atrinxerat després del tiroteig de Dallas ha acabat suïcidant durant l'operació policial. La Policia portava hores cercándole en un aparcament de la ciutat i havien obert amb ell una negociació. L'individu assegurava que tenia diverses bombes repartides per tota la ciutat i que podria fer-les esclatar.

Al principi es va pensar que havia mort com a conseqüència dels trets de la policia de Dallas , però les últimes informacions apunten que s'ha suïcidat.

Tres persones són sospitoses d'haver participat en el tiroteig amb la intenció de matar el màxim nombre possible d'agents. Estan sent interrogades de moment sense gaire èxit. La Policia no descarta que hi hagi més implicats en el succés. No obstant això, han alliberat ja a un dels presumptes implicats en l'incident.

El tiroteig va sorprendre als agents durant una manifestació a principi pacífica en contra de la violència i el racisme després de la mort aquesta setmana de dues persones negres desarmades a mans de la policia. Diversos franctiradors van obrir foc contra la policia des d'una posició elevada en edificis circumdants. Hi ha hagut cinc agents morts i sis ferits.

La ciutat, el espai aeri ha estat restringit, roman en estat de setge.