Compartir

Derek Laidlaw, jubilat resident a Failsworth , un petit municipi situat a sis quilòmetres de Manchester, va viure fa un parell de dies un episodi de violència brutal en primera persona.

L'home, de 70 anys d'edat, li va demanar a un individu que deixés d'orinar a la paret de la casa de la seva parella. Aquest va avisar no li va bé i li clavar al jubilat un fort cop a la cara, empenyent contra la paret. Així va estar durant diversos minuts, patint una brutal pallissa fins que es va ensorrar a terra i va aparèixer un transeünt.

la policia de Manchester ha publicat la imatge del jubilat al seu compte de Twitter per donar amb el "responsable d'aquest terrible acte de brutalitat", segons publica 'Sky News'.

"Espero que mitjançant la publicació d'aquesta fotografia, la gent es impacti amb l'abast de les lesions de Derek i vulguin treballar amb nosaltres per trobar al seu agressor i que acabi en els tribunals ", s'apunta un detectiu de la policia local.

En aquests moments, hi ha una investigació oberta per intentar trobar el sospitós: home blanc, de pèl fosc, robust i d'uns 50 anys d'edat.