Compartir

Nigel Farage ha anunciat per sorpresa aquest dilluns que no seguirà al capdavant del Partit de la Independència del Regne Unit (UKIP). Després de l'èxit del referèndum en el qual els britànics van votar a favor de brexit, el líder polític ha decidit tirar-se a un costat perquè la seva ambició política ha estat "complerta" amb la decisió que prenc el poble fa una setmana.

< p> "no hauríem tingut un referèndum en aquest país si no hagués estat per la labor de l'exèrcit del poble de l'UKIP", ha explicat Farage, que cedirà el poder el proper mes d'octubre en el congrés que celebren els nacionalistes a l'octubre. < / p>

Malgrat la seva marxa, Farage, un dels grans vencedors del 'Brexit', ha recordat que pressionarà des de fora "per sortir el més aviat possible de la Unió Europea".

Moltes persones al Regne Unit no es creuen aquesta sortida de Nigel Frage de l'UKIP, ja que el 2009 i 2015 va dimitir del seu lideratge per a més tard acabar tornant.

el seu discurs amb els immigrants ha estat un dels més durs encara que finalment es va mostrar a favor de la "llibertat de moviments" per als que estan al país "legalment".