Quantcast

Mor Elena Sánchez Ramos, periodista i fundadora de Quatre

La periodista Elena Sánchez Ramos, directiva de Prisa i fundadora de Cuatro ha mort aquest dissabte. La notícia s'ha conegut conforme els seus companys, com Juanma Castaño, Manolo Lama o Jesús Gallego, entre d'altres, han anat mostrant el seu condol al llarg de la tarda a les seves xarxes socials.

Sánchez Ramos era llicenciada en Filologia Hispànica i màster en Periodisme per la UAM / El País, va formar part de l'equip fundacional que va llançar Quatre , així com a directora de Continguts de la cadena des seu naixement fins a desembre de 2010. Des de 2011 exercia com a directora de transformació i continguts de Prisa.

A més, la periodista va ser també directora de Canal + durant més de quatre anys. Abans d'incorporar-se al Grup Prisa en 2001, va ser directora dels Serveis Informatius de Telemadrid , va estar al capdavant de la programació durant tres anys i va dirigir també el programa Madrid directe .

Nombrosos cares conegudes de la ràdio i televisió espanyola, així com d'altres àmbits, s'han acomiadat de la periodista a través de les xarxes.

Es va ser Elena Sánchez, que ens va saber veure per primera vegada a tants i que a tots ens va ensenyar a mirar. Allà des d'on ens miris ara, gràcies.

Marta Fernández (@mrtfernandez) 2 juliol 2016

Avui tot és una mica més trist … ha mort Elena Sánchez .. La creadora de @cuatro i de @losmanolostv . La meva primera cap. El meu gran amiga. DEP

manu carreño (@manucarreno) 2 juliol 2016

Avui se'ns ha anat Elena Sánchez, una cap que regalava vida i il·lusió a tots els que treballem amb ella. Un petó molt molt fort. DEP

Manolo Lama (@lamacope) 2 juliol 2016

Quina gran dona Elena Sánchez, creativa, carismàtica, sensible …. Amb la pell de gallina. Bon viatge amiga!

Dani Martín (@_danielmartin_) 2 juliol 2016


Comentarios de Facebook