Compartir

Durant la matinada d'aquest dissabte 5 persones han mort i almenys altres 20 han resultat ferides pels trets efectuats per un home que va irrompre amb una arma automàtica en una cafeteria d'una localitat del nord de Sèrbia, segons informen mitjans locals.

Els fets van tenir lloc al voltant de la 01.40 del matí a la localitat sèrbia de Zitiste , a 80 quilòmetres al nord de Belgrad, quan el individu, que respon a les inicials ZS i d'uns 38 anys d'edat, va començar a disparar contra la seva dona i una acompanyant, qui van morir a l'acte, abans de crivellar a la resta de persones que es trobaven en el lloc.

Segons el canal de televisió N1, l'home va discutir amb la seva dona en el local, va marxar i més tard va tornar amb un fusell d'assalt Kalaixnikov amb què va obrir foc. < / p>

Entre els ferits hi ha tres menors d'edat i altres set es troben en estat crític . L'individu ha estat detingut per la policia i les primeres investigacions apunten que el tiroteig es va produir per un atac de gelosia.