Quantcast

Un col·legi espanyol a Londres denuncia una pintada racista: "Colla de estrangers"

Un dels col·legis espanyols que hi ha a Londres, al Vicente Cañada Blanch , ha informat aquest divendres la policia metropolitana de la capital britànica de l'aparició d'una pintada racista en la seva façana d'enormes dimensions que deia "Foreign Pack" (colla d'estrangers).

La pintada, que es va realitzar dos dies abans del referèndum en què decidien els britànics si seguir o no seguir a la UE , es va cobrir per part dels directors, professors i el secretari del centre, Alfonso Pregigueiro, que va afirmar que el més sensat era això per no "crear polèmica" ni alarmar o espantar els pares i alumnes del col·legi.

el Vicente Cañada Blanch, que té inscrits a 500 alumnes, està situat al popular i cèntric barri londinenc de Notting Hill , a la part més occidental de la ciutat i on té lloc el mític mercat de Portobello.

"Estem en contacte amb la policia perquè estiguin al corrent de qualsevol problema o atac xenòfob al barri", apuntava el responsable de l'escola.

Des de l'Vicent Cañada Blanch responsabilitzen els precursors del 'brexit' d'aquests actes , ja que han criticat obertament la immigració.

En l'actualitat, l'alcalde de Londres, el musulmà Sadiq Khan, ha enviat a l'escola a un equip especialitzada per investigar el que ha passat i poder determinar o aclarir alguna cosa sobre aquest acte xenòfob.

Comentarios de Facebook