Quantcast

Esglésies rebutja l'autocrítica i assegura que "la por a la novetat" va evitar el 'sorpasso'

Després de no aconseguir el 'sorpasso' que preveien les enquestes i l'entorn de Units Podem, Pablo Iglesias ha utilitzat el seu programa Fort Apache, que ell mateix presenta, per fer una anàlisi electoral del que que va ocórrer el passat 26 de juny.

el líder d'Units Podem assegura que hi ha molts ciutadans que tenen simpatia pel seu partit però que han decidit no votar-lo quan podia ser una opció real de govern. Esglésies creu que no hi ha hagut errors greus durant la campanya , ni tan sols la decisió de l'aliança política amb IU, cosa que van assenyalar indirectament Iñigo Errejón o Mónica Oltra recentment.

El que sí que va poder influir en els resultats de les eleccions, segons Iglesias, va ser el resultat del 'Brexit' , és en el vot de la por, una cosa que va tenir molt a veure "en la direcció de confirmar aquests temors al canvi".

Pablo Iglesias, a més, ha explicat que creu que és i mposible i "impensable que en un país com Espanya" hagi pogut haver frau electoral , tal com han assenyalat alguns seus votants, que han aportat algunes proves en les xarxes socials per intentar que es repeteixin els comicis, cosa que succeirà a Àustria.

Comentarios de Facebook