Quantcast

Troben morta a casa a Miss Brasil 2004

La model Fabiane Niclotti , que es va proclamar Miss Brasil en l'any 2004 , ha estat trobada morta a casa < / strong> de Gramadao.

El cos sense vida de Niclotti, de 31 anys, va ser trobat sense vida pel seu germà, que va anar a casa perquè portava un temps sense saber d'ella. Segons han informat les autoritats locals, la Miss no presentava signes de violència , i la principal hipòtesi que s'està investigant és la del suïcidi . A més, el pany de casa tampoc estava forçada.

Segons ha declarat una font pròxima a la model en el diari Folha de Sao Paulo, els agents haurien trobat a casa medicaments i antidepressius. A més, una amiga de la model ha revelat que Niclotti s'havia intentat suïcidar i que existiria una carta en què explica el que volia fer amb les seves coses i amb el seu cadell.

"El que coneixem fins al moment és que la jove presentava un quadre depressiu " , ha apuntat Gustavo Barcellos, encarregat del cas. De moment no han trobat l'escrit esmentat.

Fabiane Niclotti va saltar a la fama amb 19 anys, quan estava estudiant infermeria i es va coronar Miss Brasil. Actualment treballava com a model i era responsable d'una botiga de roba. A més, tenia intenció de ficar-se en política.

Comentarios de Facebook