miércoles, 12 agosto 2020 15:29

Pau Echenique parla d'extirpar les "males herbes" en Podem

Els decebedors resultats electorals de Units Podem han provocat una escissió en el partit. Mentre que veus crítiques com Íñigo Errejón i Juan Carlos Monedero posaven en dubte la confluència amb IU, Pablo Iglesias demanava "tranquil·litat" a l'hora d'analitzar el que va passar el passat 26-J.

Davant aquestes veus discordants , el secretari d'Organització de Podem, Pablo Echenique, ha enviat un missatge a través del canal de Telegram del Consell Ciutadà Estatal en què avisa que aquestes lluites internes no beneficien a l'interès general del partit.

"Ja sabeu que jo sóc molt d'amor i això, però no em resisteixo a afegir alguna cosa també necessari per a aquest moment. Davant de qualsevol conflicte intern, des de la Secretaria d'Organització es buscarà en un primer moment la solució intervinguda, amorosa, consensuada i de sentit comú. En el cas que la via de l'amor i les cures es demostri inútil, es actuarà de manera contundent, decidida, concreta i greu contra els qui no comprenguin (parlo en general, no d'aquest òrgan) que les guerres internes ens dessagnen, ens cremen i ens fan un fart. Perquè creixi l'amor no només cal regar-lo sinó també extirpar les males herbes de les violències enquistades. Sé que no caldrà, però sempre és bo tenir un pla B quan l'amor no guanya ", apunta Echenique.

ECHENIQUE MATISA SEVES PARAULES

Davant la filtració d'aquest missatge, Pablo Echenique ha publicat al seu compte de Facebook unes paraules en què matisa la duresa de les crítiques als rebels.

"El que vaig voler explicar i que es va filtrar a la premsa és que com a Secretari d'Organització treballaré dur perquè aquest segon tipus de dinàmiques desapareguin de podem . Ho intentaré sempre començant pel diàleg i l'empatia, però sense descartar vies més contundents si aquestes no funcionen ", avisa Echenique.

El líder de Podem Aragó ha subratllat, això sí, que "totes les persones són benvingudes", acusant els mitjans de comunicació de "tergiversar" el contingut del missatge.

Artículos similares