Quantcast

Corbyn no dimitirà com a líder laborista tot i perdre la moció de confiança amb un 81%

El 81% dels diputats laboristes han votat en contra de Jeremy Corbyn, el seu líder , en la moció de confiança que ha presentat davant el Parlament. Després de l' 'brexit' , un dels principals focus d'rebutjat dins del partit per la seva "tèbia" defensa de la permanència a la UE, el líder del Partit Laborista ha vist com perd més de un 40% d'aquests suports.

Tot i que la decisió feia pensar que Corbyn podia abandonar o dimitir d'aquesta responsabilitat, el polític ha anunciat que no va a presentar la seva dimissió perquè "no té legitimitat constitucional ". " Vaig ser elegit democràticament i no puc trair als militants de base que em van triar fa nou mesos ", ha explicat l'encara líder de els laboristes.

El mateix Corbyn ha advertit que el govern es troba en una situació més límit que la seva encara que ha defensat que l'oposició ha de ser la que assenyali per on han d'anar els trets pel que fa a "llocs de treball i salaris" per sortir de la Unió Europea.

Malgrat que el líder laborista compta amb l'aprovat dels sindicats, t ot fa indicar que en els propers dies Corbyn es converteixi en la segona víctima d'importància després de la de David Cameron, que va assegurar que deixarà Downing Street al mes d'octubre.

Comentarios de Facebook