miércoles, 23 septiembre 2020 6:25

Soraya Sáenz de Santamaría balla 'La gozadera' al tancament de campanya del PP

La nit de divendres es va tancar la segona campanya electoral que han viscut els partits polítics en tot just sis mesos. Per a molts polítics això pot traduir-se en un evident desgast, però, no sembla que aquest sigui el cas de Soraya Sáenz de Santamaría , tal com va demostrar en el tancament de campanya del PP a Madrid.

Dj Pop va ser l'encarregat d'amenitzar l'acte, mentre s'esperava l'arribada del president del Govern Mariano Rajoy. Però no va estar sol … I és que, la vicepresidenta del Govern va acompanyar, i la vam poder veure totalment escabellada.

Sáenz de Santamaría va tancar la campanya electoral amb molta energia, i fins i tot es va animar a moure els malucs al ritme de la famosa 'Gozadera' . Per descomptat, d'aquesta manera va aconseguir animar a tots els simpatitzants del PP que es van concentrar a la plaça de Colón.

# caravanaPP @Sorayapp DJ al tancament de campanya @PPopular pic.twitter.com/bgRWl8feAE

& mdash; Pilar Ruipérez (@pmruiper) 24 juny 2016

Aquesta no és la primera vegada que Soraya Sáenz de Santamaría es posa a ballar amb tota naturalitat, ja que ja la vam veure fer-ho fa uns mesos a 'El Hormiguero'.