miércoles, 12 agosto 2020 0:10

El missatge d'una víctima de la sala gai Pulse a la seva mare: “Està venint, moriré”

Unes hores després de la matança a la sala Pulse d'Orlando, a l'estat de Florida, alguns mitjans de comunicació estan tenint accés a algunes de les famílies colpejades per aquesta tragèdia. El diari 'Daily Mail' ha aconseguit una conversa entre una mare i el seu fill , atrapat a la discoteca Gai i que va fugir corrent als banys quan va començar a escoltar els trets.

En aquest missatge, el jove envia a Mina Justice, la seva mare, informació sobre el que està passant dins de la sala. En un primer moment, el seu fill li demana que truqui a la policia perquè està havent trets al centre de la pista ball. A continuació, passats només uns minuts, el noi s'acomiada d'ella amb un altre missatge curt. “Està venint, moriré”.

Uns segons després d'aquest missatge, Justice va tornar a tenir notícies del seu fill. “és aquí, està amb nosaltres” , va poder llegir la dona en la pantalla del seu telèfon mòbil. Diversos minuts de diferència entre un i altre enviament en què el jove aclaria que tenia clar que era un terrorista i que va suposar la fi de la informació sobre el parador del jove.

de moment, segons ha confessat al 'Daily Mail', desconeix si el seu fill es troba o no entre el mig centenar de víctimes que ha deixat la massacre de la sala Premi encara Justice assegura témer el pitjor per no haver tingut notícies d'ell en les últimes hores. Terrible!

Artículos similares