Compartir

El cas del nen japonès al que els seus pares van abandonar en un bosc ple d'óssos com càstig està donant la volta al món i és que, fins i tot després d'haver-li trobat sa i estalvi al cap de sis dies, torna la polèmica a un país que està realment commocionat per les noves informacions que apareixen al respecte.

Els investigadors creuen que el nen ha patit maltractament psicològic per part dels seus progenitors i és que el càstig que li van imposar ha obert un debat sobre si és delicte o no. El jove Yamato Tanooka , va passar els dies en un refugi de fusta, a prop d'una base militar en desús, perquè els seus pares el van abandonar pel seu mal comportament i, quan van tornar, ja no hi era.

El nen no va parlar amb ningú ni va menjar durant aquells dies, tot i que no va perdre l'esperança que algú ho trobés. No obstant això, als pares podrien jutjar-los per imprudència i fins i tot llevar-los la custòdia del seu fill. Ara les autoritats investiguen si el jove pateix maltractament continuat en l'entorn familiar.