Compartir

Una mare ha estat condemnada a 10 anys de presó per trencar-li els ossos al seu nadó. Els fets van passar a Paterna (València) fa poc menys de dos anys, l'agost de l'any 2014. La crisi per la qual estava passant la mare amb el seu ja ex parella, va provocar que el nen pateixi uns danys que poden semblar bastant desagradables només al imaginar-los. El nen va rebre cops de forma contínua i també cremades de segon grau en els seus peus.

Tant el pare com la mare van ser acusats, però "cap d'ells dos va portar al menor al metge perquè fos curat de les cremades, es van limitar a aplicar-li betadine", comentava la jutgessa. A la fi d'aquest mes d'agost, la mare va haver de dirigir a l'hospital amb el seu fill a causa de que tenia febre, però en cap moment va fer esment als seus cremades ni als seus ossos trencats. Els metges van detectar els danys del nadó i es van adonar que eren antics i que havien succeït al llarg de la infància del nen. "La inflamació a les zones afectades provocaven la impossibilitat del nadó de moure les cames.

No havien antecedents d'una cosa així, però el Jutjat Penal número 17 de Paterna ha informat que la mare ha estat condemnada a 10 anys de presó. El menor es troba amb fractures en els húmers de tots dos braços i fèmur i tíbia de les dues cames.