Compartir

L'expresident de la Junta d'Andalusia, Manuel Chaves , ha iniciat passats uns minuts de les 16h d'aquest dilluns la seva compareixença davant la comissió d'investigació del Parlament per tal d'aclarir les suposades irregularitats en la gestió dels ajuts als cursos de formació .

Chaves, acompanyat pel portaveu del PSOE al Parlament, Mario Jiménez , i pels diputats socialistes Rodrigo Sánchez i Marisa Bustindury , ha arribat somrient.

Ja en la seva intervenció, el que va ser president andalús durant 19 anys ha assegurat que mai va tenir coneixement que es produís < em> "alerta o avís" dins de l'administració sobre cap tipus de "deficiència o irregularitat" en la gestió de les ajudes a la formació.

"Mai al llarg de l'exercici de la meva presidència a la Junta d'Andalusia vaig signar una decisió il·legal" , ha assegurat.

En canvi, davant la pregunta de la diputada Elena Cortés (IU) sobre si hi va haver irregularitats, Chaves ha dit: "Què hi va haver irregularitats? És possible".

"Crec que va ser una execució i una gestió raonablement bona, segurament, no tot estava bé, és possible que hi hagués irregularitats, però no crec que hi hagués cap il·legalitat ni cap tipus de frau en el si de l'Administració; aquesta és la meva opinió ", ha dit Chaves.