Compartir

El nadó de cinc mesos d'edat que va ser traslladat al Complex Hospitalari de Jaén després de l'incendi registrat en un habitatge de dues plantes de la capital jiennense, a la zona residencial de Pont Taules, amb quatre persones d'una mateixa família mortes, està ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Així ho han indicat aquest diumenge fonts sanitàries, que han explicat que després de l'incendi només està ingressat aquest nadó a l'Hospital Matern-Infantil , encara que després del foc tres persones més van ser ateses aquest dissabte per petites cremades encara que no van necessitar quedar ingressades.

Segons ha informat el subdelegat del Govern a Jaén, Juan Lillo, les quatre víctimes mortals pertanyen totes a una mateixa família, i es tracta de 2 adults homes de 68 i 36 anys d'edat, un menor de quatre anys, i una dona de 78 .

Mentre tant, la Unitat d'Incendis de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil continua investigant les causes del succés i, segons han informat els Bombers, l'incendi es va originar a la sala, a la planta baixa de l'habitatge.

va ser a les 15,57 hores quan en el servei d'Emergències 112 es va tenir notícia d'aquest incendi a la zona de Camí Font del Realejo, en Pont Taules, i del que es va donar avís a Policia Local i Nacional i Guàrdia Civil, bombers i serveis sanitaris. A l'interior de l'habitatge es trobaven en aquell moment set persones, incloses les quatre que han mort, segons ha informat l'Ajuntament.

Quan la dotació va arribar a la direcció del sinistre, després de ser avisat pel 112, ja es trobaven actuant els serveis sanitaris i agents de la Policia Local que van aconseguir evacuar de l'habitatge a tres persones, entre ells dos menors.