sábado, 8 agosto 2020 5:34

El Barça celebra la festa del doblet

La festa al Camp Nou dóna cobij oa les plantilles professionals de l'handbol, l'hoquei sobre patins i el futbol.

L'handbol, al ho què i i el futbol han conquistat el doblet en les seves disciplines a més d'altres títols que l'afició podrà sabo rear.

Al cas del belo nmano, a més de copa i lliga, s'ha aconseguit la copa Asobal, la Supercopa d'Espanya i la Supercopa d'Cat alunya.

Els jugadors d'hoquei sobre patins han obtingut també la s upercopa d'Espanya i la Supercopa d'Europa.

l'equip que entrena Luis Enrique Martínez ha collit el tercer Mundial de Clubs de l'entitat i la cinquena supercopa d'Europa davant el rival que li va plantar cara als blaugranes a la final copera.

la premsa mundial es ha rendit davant el joc barcelonista que va saber sortejar totes les adversitats. L'expulsió de Mascherano i la lesió de Suárez abans que Messi, en funcions de passador, assistís a Jordi Alba ja Neymar per acabar arrodonint el dos a zero final ja en la pròrroga.

Luis Enrique ha aconseguit set dels nou títols que ha jugat en les dues temporades. Solament la Champions d'aquest ejercici oi la supercopa d'Espanya el passat mes d'agost han escapat del museu del FC Barcelona.

En els últims vuit anys, amb quatre entrenadors diferents, Guardiola, Vilanova, Martino i Luis Enrique, l'equip catlán ha Acumulat o 23 títols dels 36 que va disputar.

Entre els mateix s, 3 Champions, 6 lligues i 4 copes del Rei.

amb la consecució d i un contracte estratosfèric amb Niké que pot reportar 155 milions d'euros anuals a partir del 2018; la construcció de l'Espai Barça que garantirà a mig termini més ingressos i el patrocini de la samarreta, encara en l'aire, el FC Barcelona podrà seguir comptant amb els millors jugadors.

Les renovacions d i Busquets i de Neymar i la incorporació de 4 nous jugadors són els temes pendents de la secretaria tècnica per a aquest estiu.

Artículos similares