Inicio Últimas Noticias

Una jove brasilera mor en una operació per augmentar el cul

Compartir

Heather Meadows , de 29 anys, ha perdut la vida mentre es realitzava una operació de cirurgia estètica per augmentar-se el cul. La jove nord-americana s'havia traslladat des de l'estat de Virgínia fins a Miami per sotmetre a una intervenció amb la qual volia aconseguir el conegut com 'darrere brasiler'.

Meadows havia recorregut al voltant de 1.500 quilòmetres perquè aquesta operació en més barata a Miami que en altres punts del país. No obstant això, va acabar perdent la vida en un quiròfan de la clínica Encore Plastic Surgery , situada al municipi de Hialeah.

En aquesta clínica t'ofereixen aconseguir "l'icònic del darrere de Miami amb el que sempre has somiat" . En l'operació s'obté greix del tors a través d'una liposucció , per després injectar en els glutis , que es queden més aixecats i voluminosos.

Però per desgràcia, l'operació de Heather Meadows no va sortir bé i quan li estaven transferint els lípids li van entrar algunes partícules de greix a través d'una vena, el que va fer que es li formessin coàguls, que li van acabar obstruint les artèries, els pulmons i el cor . Finalment, i segons indica el Departament de Medicina Forense del comtat de Miami-Dade, aquests òrgans li van col·lapsar. I és que, tot i que la jove, que era mare de dos fills, va ser traslladada d'urgència a un hospital pròxim, els metges ja no van poder fer res per salvar la vida.