martes, 29 septiembre 2020 0:46

Marjaliza diu haver pagat mítings a Tomás Gómez i aquest ho nega

David Marjaliza , presumpte cervell de la trama 'Púnica', va explicar al jutge de l'Audiència Nacional, Eloy Velasco, que la xarxa corrupta va pagar, de manera presumpta, la campanya electoral del any 2007 a Tomás Gómez , exsecretari general del PSM, en la seva carrera per repetir com a alcalde de Parla.

Carmen García, fiscal Anticorrupció, preguntava a Marjaliza quants diners va pagar la xarxa per les adjudicacions. "No em acord exactament perquè Tomás … Es van pagar moltes coses: mítings, begudes, banderoles " , assegurava l'empresari, qui, a més, concretava que un dia li van demanar que canviés factures i exclogués el motiu de la despesa d'un acte electoral del PSOE a Parla.

En aquesta declaració, Marjaliza confessava al jutge que a Parla hi havia una trama per controlar les accions de regidors i tècnics de cara a decisions urbanístiques que eren importants per a ells. "Ens van adjudicar sis o set parcel·les. Arribaven i ens deien: Aquí hi ha terra. Vols construir en aquest sòl ", apuntava l'empresari a Eloy Velasco, al qual aclaria que era terreny per a habitatge protegit.

L'exalcalde de Parla, Tomás Gómez, ha negat les acusacions de David Marjaliza, apuntant que mai va adjudicar parcel·les a les empreses que tenien vincle amb la trama i per això ha assenyalat que en les pròximes hores prendrà accions legals contra l'aconseguidor per delictes de calúmnies i contra l'honor.