sábado, 26 septiembre 2020 23:29

El Camp Nou preparat per rebre Springsteen

L'Estadi del FCBarcelona s'és tà transformant per acollir aquest dissabte una nova actuació del rei del rock'n roll Bruce Springsteen. El r ecinto esportiu s'està adequant perquè tot estigui preparat en menys de 48 hores.

El muntatge del escena ri i els accessos a la gespa acabaran d i completar-se en un escenari que està sent cobert per complet.

Els turistes que completen la tour experience per les instal·lacions barcelonistes i que accedeixen al Museu són els privilegiats que poden que amb presència iar l'evolució del muntatge de cara al concert més esperat de l'any.

Springsteen i la seva banda han presenta do seu espectacle "The ties that Blind" en recintes tancats dels EUA i del Canadà i aquest inici de la seva gira a e uropa en un espai obert podria propiciar alguns canvis en el repertori. Aquest és el primer concert de "The River Tour" en un gran estadi.

Si bé la productora que organitza nitza el concert, Doctor Music, no ha entrat en detall sobre el repertori del concert el entorn del músic o ha deixat entreveure que es succeiran els canvis en els temes que interpretarà The Boss i la seva banda.

Springsteen complirà el dissabte 28 anys des de la seva primera actuació al coliseu blaugrana. Era el mes d'agost de 1.988 i només un mes després el rocker de Nova Jersey tornava al mateix escenari com a part del cartell de la gira benèfica "Human Rights Now", que organitzava Amnistia Internacional.

el cantant retornaria al Camp No o en l'estiu del 2008, vint anys després, per recollir les emocions de les noves generacions que s'han a enganxat a la seva música i per a delit dels nostàlgics que van reviure la nit del 3 d'agost el 88.

"Magic Tour" va propiciar que el rocker repetís actuació els dies 19 i 20 de juliol de fa vuit anys.

Les mesures de seguretat en el Aquesta va donar del FCBarcelona i en els accessos principals al recinte seran excepcionals. Tal com ha succeït amb els partits de Champions dels mesos de març i abril i amb el clàssic davant el Reial Madrid del passeu o 2 d'abril, els Mossos d'Esquadra reforçaran la vigilància per dissuadir sobre possibles atemptats a grans manifestacions de públic, siguin esportives o musicals.

Barcelona continua estant en alerta 4 d el esprés dels atemptats de París i Brussel·les i s'extremaran les mesures de seguretat en benefici de tots els a consistents al concert.