Compartir

Fepime ha iniciat aquesta setmana a Sant Fost de Campsentelles un cicle de jornades per promoure els processos de digitalització com una oportunid ad competitiu per a les petites i mitjanes empreses del territori.

Amb el lema digitalitzar o morir, Fepime ofereix conjuntament amb les seves organitzacions associades un programa de jornades en diferents ciutats catalanes per estimular la digitalització dels processos productius de les empreses catalanes i Profu ndizar en les possibilitats que obren una reconversió que ha de permetre seguir el ritme del mercat, una major eficiència i un grau més alt de competitivitat.

les jornades estan programades a Tortosa, Berga, Santa Margarida i els Mo njos, Mataró i Ripoll.

Fepime ha organitzat aquesta primera jornada conjuntament amb l'Agrupació d'industrials del Baix Vallès i compta amb el suport de la G enerallitat de Catalunya.

Aquest cicle de jornades per a pro moure la digitalització neix de les principals necessitats detectades en el segon Congrés de la micro, petita i mitjana empresa de Catalunya.

al Congrés es va advertir del repte de aconseguir l'optimització de les claus digitals per al bon funcionament de les empreses.

la presidenta de Fepime , Maria Helena de Felipe, ha assenyalat que les petites i les mitjanes empreses parteixen amb inferioritat de condicions en la carrera digital en la mesura que la seva dimensió és reduïda i les seqüeles de la crisi econòmica han fet disminuir les inversions imprescindibles en tecnologia.

Ara, el desplegament de les infraestru CTURES de les comunicacions és deficitari en moltes de les zones del territori. Per aquest motiu, la presidenta de Fepime ha incidit que des d'aquesta organització empresarial se seguirà insistint i exhortant a la a dministració, el Govern de Catalunya, al Govern d'Espanya ia la Unió Europea per desplegar la fibra òptica i el 4G a qualsevol punt del territori on hi hagi activitat econòmica, sobretot als polígons industrials.