Compartir

El turisme actiu i la sost enibilidad es combinen com plans del cap de setmana per gaudir d'activitats a la natura en les comarc es gironines.

Cicloturisme, senderisme, activitats nàutiques i esportives o descobriment de la natura i del territori, són algunes de les propostes d i les comarques gironines per gaudir d'un cap de setmana d'activitats a la natura.

el club de natura i turisme ac tiu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha proposat per aquest mes de maig el festival Ennatura't qu i té per objectiu apropar els atractius naturals del territori gironí al vessant turística i sostenible.

Aquest és un festival d 'activitats des dirigides a les famílies, amants de l'aventura, aficionats a la bicicleta, esportistes de tota mena , des d'experts a debutants, o els que busquen la cultura per conèixer millor la història del territori i amb valor afegit.

Tot això és el que permet al s visitants descobrir espais singulars del territori i viure experiències úniques amb uns preus que se situen entre els 60 euros i els 250 euros.

per descobrir el territori en família destaca pel proper cap de setmana a Sant Joan de les Abadesses "la vida a les muntanyes", una activitat per conèixer la història de Catalunya a través dels seus personatges com el Comte Arnau i el seu entorn natural dels Pirineus.

la proposta inclou activitat és com fer pa en el petit molí, la visita al castell de Mataplana o el recorregut de nit per seguir el rastre d'animals.

Els amants de la nàutica il a aventura tenen la ruta d'Tamariu ort en caiac de mar per poder gaudir de paisatges feréstecs de la Cos ta Brava.

en cicloturisme destaca la proposta de Bi ke and Bird de Castelló d'Empúries, una ruta d'uns 10 quilòmetres en bicicleta de passeig amb un guia ESPECIALITZATS o en fauna de la zona per a l'albirament d'ocells.

Aquesta és una època en la qual és freqüent podi r veure els ocells migratoris anomenats abellerols .