Compartir

La secció de Basque t del FC Barcelona té l'objectiu de quedar en la primera posició de la temporada regular per assegurar-se el factor camp en els play off de semifinals i en una hipotètica final.

Ara mateix, avantatja en una victòria a València Basket ja Reial Madrid però en cas de perdre un dels tres partits que queden passa ria al tercer lloc i tindria el factor camp en contra tant amb els valencians com amb els madrilenys.

la lliga ACB és l'únic gran t ítulo que poden guanyar els de Xavi Pascual després del fiasco a l'Eurolliga ia la Copa del Rei on van ser i liminados en quarts de final per Lokomotive Kuban i per Bilbao Dominion Bàsquet.

Demà, a partir de les 20.30 hores, l'equip català rep al Palau Blaugrana el Herbalife Gran Canària d'Aíto García Reneses que torna a la que va ser casa durant més d'una dècada.

l'equip canari és l'escull més difícil que li resta en aquest tram final el Barça perquè diumenge viatja a Madrid per enfrontar-se a un quasi desce ndido Estudiants i la setmana que ve tancarà la lliga regular amb Iberostar Tenerife.

Els dubtes han tornat a apa vorir aquest cap de setmana amb el mal partit que va jugar l'equip a la Fonteta valenciana.

Els pobres percentatges de perímetre i la manca d'intimidació del joc interior van permetre que, en tot moment, el base valencià Diop mar < / strong> cara el ritme de joc.

Arrollo va aparèixer només 8 minuts i Satoransky no va saber catalitzar el joc barcelonista com en anteriors ocasions.

Dosey, que no juga a la lliga, és la bala que guarda a la recambra en tècnic català per substituir Arrollo en la disputa dels play of f al títol.

si acabés confirmant-aquesta els seus substitució dels extracomunitaris us Pau Ribas assu Miria la direcció del joc com ja ha fet en altres trams de la temporada i Oleson, Navarro i Ericsson compartirien la posició d'escorta .

Pascual sap que no pot fallar en els tres partits que ha de jugar el seu equip en els pròxims dies. D'això depèn la temporada blaugrana.