Compartir

La secció de bàsquet del FC Barcelona té l'ob jectiu de quedar en la primera posició de la temporada regular per assegurar-se el factor camp en els play off de semifinals i en una hipotètica final.

Ara mateix, avantatja en una victòria a València Basket ja Reial Madrid però en cas de perdre un dels tres partits que queden passaria al tercer lu gar i tindria el factor camp en contra tant amb els valencians com amb els madrilenys.

la lliga ACB és l'únic gran títol qu i poden guanyar els de Xavi Pascual després del fiasco a l'Eurolliga ia la Copa del Rei on van ser eliminat s en quarts de final per Lokomotive Kuban i per Bilbao Dominion Bàsquet.

Demà, a partir de les 20.30 ho ras, l'equip català rep al Palau Blaugrana al Herbalife Gran Canària d'Aíto García Reneses que torna a la que va ser casa durant més d'una dècada.

l'equip canari és l'escull més d ifícil que li resta a aquest tram final el Barça perquè diumenge viatja a Madrid per enfrontar-se a un gairebé descendid o Estudiants i la setmana que ve tancarà la lliga regular amb Iberostar Tenerife.

Els dubtes han tornat a ap arecer aquest cap de setmana amb el mal partit que va jugar l'equip a la Fonteta valenciana.

Els pobres percentatges de perímetre i la manca d'intimidació del joc interior van permetre que, en tot moment, el base valencià Diop marqués el ritme de joc.

Arrollo va aparèixer només 8 minuts i Satoransky no va saber catalitzar el joc barcelonista com en anteriors ocasions. < / p>

Dosey, que no juga a la lliga, és la bala que guarda a la recambra en tècnic català per substituir Arrollo en la disputa dels play off al títol .

Si acabés confirmant-se aquesta substitució d i els extracomunitaris Pau Ribas assumiria la direcció del joc com ja ha fet en altres trams de la temporad ai Oleson, Navarro i Ericsson compartirien la posició d'escorta. < / p>

Pascual sap que no pot fallar en els tres partits que ha de jugar el seu equip en els pròxims dies. D'això depèn la temporada blaugrana.