Compartir

Els jugadors barcelonistes saben que seria un autèntic fracàs perdre una lliga que s'havia guanyat fa poc més d'un mes quan portaven 9 punts d'avantatge sobre el At.de Madrid i 12 sobre el Reial Madrid .

La possibilitat de depen der de si mateix, els guarismes de la història que avalen que el Barça sempre ha estat campió, fins a en cinc ocasions, quan arribava líder a l'última jornada, i les bones sensacions de les últimes 4 jornades amb 2 1 gols a favor i cap en contra, són arguments que impulsen a la candidatura blaugrana al títol.

l'equip va jugar a bon nivell davant el seu rival ciutadà i sembla haver tornat a ajuntar les línies, a pressionar a dalt amb més agressivitat ia apuntar millor al m arc contrari.

El mes d'abril va resultar nef Asto amb quatre partits perduts , tres en lliga i un altre de Champions contra el At.de Madrid.

La millor impressió per als socis us i simpatitzants de l'equip català és veure Leo Messi endollat ??en el joc com en els millors moments. A poc a poc l'astre argentí s'ha anat trobant a si mateix i torna a capitalitzar l'atac de l'equip d D'on sobresurt l'uruguaià Luis Suárez virtual guanyador de la bota d'or i del pitxitxi amb 37 dianes en la lliga. < / p>

l'equip que va vèncer fa un any al Juventus a la final de la Champions de Berlín s'enfrontarà al Granada ia salvat i un any més en p rimera divisió.

a més, des de fa tres setma nes l'equip disposa de set dies per descansar i preparar el següent compromís, cosa que no havia ocorregut en els primers quatre mesos i mig d'any amb partits cada tres dies .

Luis Enrique compta amb la totalitat tat de la plantilla tot i que aquest anys són 14 o, com a molt, 15 els jugadors que sol utilitzar.

el nul protagonisme de l us suplents ha estat un handicap per a l'equip que ha patit, en excés, el desgast dels titulars.

Iniesta, Rakitic i Busquets arriben a la fi < strong> al de la temporada fosos per l'esforç acumulat des del passat mes d'agost. Deu mesos de competició amb un estrès que no té comparació en altres equips europeus. La supercopa d'Espanya, la Supercopa d i Europa, el Mundial de clubs i l'arribada a la final de la copa del rei han suposat que l'equip jugués més de 60 partits en aquesta temporada.