Quantcast

Mercadona contractarà 5.000 persones per a la campanya d'estiu

València, 4 maig 2016 | Mercadona, empresa familiar de capital 100% espanyol, incorporarà a la seva plantilla un total de 5.000 persones de cara a la propera campanya d'estiu, que comprèn el període de juny a setembre. Això suposa un increment de 1.000 persones respecte a les 4.000 contractades durant l'estiu de 2015.

La companyia està actualment realitzant el procés de selecció per cobrir aquests llocs, la major part en les 1.584 botigues que té a Espanya. L'objectiu és poder seguir oferint un servei excel·lent als seus "Caps" (clients) en un període en el qual una part important de la seva plantilla gaudeix de les seves vacances, i davant l'increment d'activitat i consum que es produeix durant aquestes dates, amb una molt favorable previsió d'arribada de turistes al nostre país.

Per a José Elías Portals, Director de contractació de Recursos Humans de la companyia, "l'increment de contractació de més de 1.000 persones respecte al passat any és necessari per oferir un servei excel·lent als nostres clients. Com en 2015, formarem a totes aquestes persones que incorporem per aconseguir que els milions de turistes que vénen a Espanya es portin una excel·lent imatge dels nostres supermercats i contribuir, a més, a reforçar la seva experiència a les ciutats on Mercadona està present, posant en valor el paper de la nostra indústria turística. "
Mercadona disposa d'una plantilla de 75.000 persones i la seva aposta per l'ocupació estable i de qualitat és un dels eixos bàsics de la seva política de Recursos Humans. De fet, el seu compromís amb el creixement personal i professional del conjunt de les seves treballadores i treballadors és clau per poder disposar d'una plantilla implicada i d'alt rendiment.

Aquest compromís recíproc ha permès, dins del marc del Conveni Col·lectiu de la companyia, aconseguir importants fites en 2015, com per exemple que el 98% de la plantilla cobrés una prima per objectius (277 milions d'euros en el seu conjunt), que 8.150 persones canviessin de tram o categoria laboral ( amb un increment salarial del 11%) o que es garanteixi, com amb les 5.000 persones que té previst incorporar en la campanya d'estiu, que el salari net mínim d'entrada a Mercadona sigui de 1.109 euros al mes.

Comentarios de Facebook