Compartir

En el text explicava que era víctima de maltractaments i que no podia acudir a la policia perquè era vigilada constantment pel seu marit, de 52 anys. Assegurava que la seva parella no la deixava sortir sola al carrer, ni utilitzar xarxes socials, ni el telèfon sense que ell s'ho autoritzés . Relatava, a més, que la humiliava i la vexava amb freqüència, però que també l'empenyia i la estrangulava quan li venia de gust, fins i tot un cop va ruixar el llit amb colònia i li va calar foc per intimidar-la.

Un professora va ser la que es va topar amb el missatge i tot seguit va trucar a la Policia Nacional, que va procedir al seu alliberament i la detenció del marit. Segons relata el diari ABC, l'actuació policial es va precipitar el passat 18 d'abril. La Comissaria de Torremolinos-Benalmádena, qui ha portat la investigació, va confirmar que la captivitat de la dona era una constant des que la família es va instal·lar a la Costa del Sol procedents d'Uruguai.

< p> Per evitar possibles represàlies o atrinxerament al domicili, la policia va convocar a la parella a una falsa reunió amb els professors a l'escola, sabent que el marit es quedaria esperant a la porta. Dins del centre escolar un agent va entrevistar a la dona, que va confirmar immediatament el contingut de la nota . Després de la declaració, un altre grup policial va detenir el marit. La víctima compta ara amb mesures cautelars de protecció.