Quantcast

La brutal baralla entre joves al Metro de Madrid

Durant la matinada d'aquest dijous els usuaris del Metro de Madrid van ser testimonis d'una brutal baralla entre joves. Els fets van passar sobre les 6.10 del matí a l'estació de Nous Ministeris . Davant l'atònita mirada dels viatgers de la Línia 6 de Metro , una desena de joves disposats a agafar el primer tren del dia van emprendre una salvatge baralla que es va saldar amb tres ferits.

Encara no es coneixen els motius que van iniciar la baralla, però després d'intercanviar-alguns insults, diversos joves de l'andana 1 van creuar a l'altre a través de les escales i es van perseguir i van agredir de forma violenta.

Durant la batussa , un dels implicats va caure a les vies del tren , encara que als pocs segons aconsegueix aixecar-se i tornar a ficar-se en la baralla. Afortunadament, en aquest moment no va passar cap comboi .

Van ser quatre minuts de baralla en la qual van volar els cops de puny, les puntades de peu i, fins i tot, ganivetades , tal com es pot veure en les imatges gravades per un viatger, les quals van ser publicades en Irispress.es.

Comentarios de Facebook