lunes, 21 septiembre 2020 14:58

Irene Lozano comunica a Sánchez que no repetirá en las listas del PSOE

La diputada del PSOE Irene Lozano ha renunciat aquest matí a repetir en les llistes del Partit Socialista , tal com ha anunciat ella mateixa a través del seu compte de Twitter .

Lozano ha fet saber aquesta decisió a Pedro Sánchez per tal d'emprendre "projectes professionals que per un temps exigien la meva dedicació completa" .

En un breu comunicat penjat a Twitter, Lozano ha explicat que per a ella fer política al PSOE ha estat "una experiència única" i "un aprenentatge que ja forma part del meu bagatge vital ". A més, ha volgut agrair "especialment" a Pere Sánchez seva confiança, el seu "compromís polític amb Espanya" , el seu "honestedat" i la seva < em> "treball infatigable pel canvi" .

L'arribada de Lozano al Grup Socialista no va ser ben acollit pels seus companys. Va arribar de la mà de Pere Sánchez com a fitxatge personal. Ara, amb la seva marxa, deixa un buit que podria ocupar l'exsecretària d'Estat d'Ocupació Llum Rodríguez .

Li acabo de comunicar a Pedro Sánchez meva decisió de no anar a les llistes. Aquí ho explico: pic.twitter.com/eZ6soqSYMX

Irene Lozano (@lozanoirene) 28 d'abril de 2016