sábado, 19 septiembre 2020 21:38

El vídeo que mostra com es va immolar un dels terroristes de París

El canal de televisió francès M6 ha publicat un vídeo en què es veu el moment exacte en què el terrorista Ibrahim Abdul-Salam , germà de Salah, fa detonar el seu cinturó d'explosius < / strong> a l'interior d'un restaurant.

Tal com es pot apreciar en les imatges que van gravar les càmeres de seguretat, el terrorista, vestit completament de negre, entra a la cerveseria Comptoir Voltaire i s'acosta a una taula buida. Un cop allà ajup el cap i es tapa la cara amb les mans abans de fer detonar els explosius.

Miraculosament, les persones que es troben al seu voltant només van patir ferides lleus , mentre que el seu cos va quedar completament destrossat . Això va provocar que els forenses triguessin dies en identificar-lo i confirmar que no hi havia més víctimes i que totes les restes eren d'Ibrahim Abdul-Salam, de 31 anys.

El germà de Salah Abdeslam formava part del comando que va atacar els districtes X i XI de París el passat 13 de novembre sobre les 21: 25h, quan després de baixar d'un Seat van començar a disparar amb Kalashnikov als clients de diversos restaurants i cafeteries de la zona.

Els atemptats de París van acabar amb la vida de 130 persones.