Compartir

Després de quatre partits, dos a Rússia i dos a Barcelona, ??la secció de bàsquet blaugrana ha hagut de tornar a fer els tres mil quilòmetres qu i separen la capital catalana d'aquesta ciutat remota del nord de Rússia.

el s de Xavi Pascual van jugar un mal partit en el quart enfrontament al Palau però van desaprofitar la possibilitat de certificar el bitllet a Be RLIN en una pròrroga nefasta. < / p>

en els tres primers partit s, el Barça es va mostrar superior al Lokomo TIVE però en el primer va acabar cedint en dos últims minuts molt deficients.

Tant el joc en la pintura com el del perímetre és molt superior per part barcelonista com es va demostrar en el segon i en el tercer parti do. En el segon, l us catalans es van imposar de 26 punts a Krasnodar i en el tercer guanyaven per 20 minuts a minut i mig del final del matx.

Les figures nord-americanes de l us russos, Randolph, Delaney, Draper i Singleton aglutinen la intensitat del joc del seu equip i una bona part del seu poder anotador.

Els pivots juguen de fora a dins i el rebot i la intimidació ha d'estar de part dels de Xavi Pascual.

El tècnic de Gavà recupera per a aquesta tarda el pivot Joey Dorsey que s ufrió un esquinç de turmell fa una setmana en el descans de la primera trobada. Ta mbién Shine Lawal ha rebut l'alta mèdica després de dos mesos d'inactivitat arran de l'artroscòpia que se li va practicar pel trencament de menisc.

En cas de vèncer avui els barcelonistes acc < strong> ederían al seu desè cinquena final four igualant les que ha aconseguit el CSKA de Moscou, el seu rival a les semifinals berlineses en cas de guanyar a Krasnodar.

Tant russos com catalane s només han aconseguit guanyar dues d'aquestes catorze finals precedents .

l'Eurolliga ha frenat les opcions del Barça a la lliga ACB. Diumenge va cedir davant el Reial Madrid i ara està empatat amb València Básq uet al capdavant de la classificació amb un partit menys. Una trobada que jugarà 48 hores més tard del duel de aquesta tarda davant Laboral Kutxa al Palau Blaugrana.

Navarro torna a l'equip un cop recuperat de les molèsties musculars que vénen acusant tota la temporada.