Quantcast

Un imprevist va evitar que el tercer gihadista explotés la seva càrrega a l'aeroport de Brussel·les

Mohamed Abrini , el tercer presumpte terrorista de l'atemptat del 22 març a Brussel·les, va patir un inconvenient d'última hora a l'aeroport que li va impedir detonar la seva càrrega explosiva i que hagués augmentat de forma considerable les víctimes en els atacs, segons publica el diari 'La dernière Heure.

en concret, segons s'ha comprovat gràcies a les càmeres de seguretat de l'aeroport, Abrini va tenir problemes logístics amb la primera explosió dels dos terroristes suïcides, cosa que va provocar que el carro en el qual portava la càrrega que tenia intenció de detonar sortís disparat diversos metres.

El pànic que es va desencadenar entre els passatgers que es trobaven a la terminal internacional de l'aeroport de Brussel·les va fer que es produís una allau de gent que li va impedir recuperar aquest carro d'equipatge que finalment va ser trobat hores més tard per la policia belga.

Davant la imminent explosió del segon artefacte, Abrini, conegut com el 'home del barret' va decidir deixar l'aeroport.

En aquestes imatges de les que s'ha fet ressò 'La Dernière Heure', els investigadors han comprovat com els terroristes van arribar en taxi a l'aeròdrom i el primer que van fer va ser apropar-se al panell de sortides abans d'acudir als taulells de facturació de vols amb destí Israel, els EUA i Rússia.

Comentarios de Facebook