Compartir

El FCBarcelona segueix va dependre nt de si mateix per revalidar els títols de lliga i de copa del rei. Davant el Deportivo l'equip va evocar al dels millors moments, aquell que fa un any a penes es va exhibir al Parc dels Prínceps de París, a Manchester davant al City o bé la final de la Champions berlinesa davant la Juventus de Torí.

l'equip que havia encadenat 39 partiu us sense perdre va tornar ahir a demostrar que és un dels millors equips del continent endossant vuit gols al rival.

< p> Suárez es troba en un moment immillorable de fo signatura. Ahir va marcar 4 gols i va donar 3 assistències. Messi es va retrobant amb el seu millor puest aa punt i Neymar no està fi però sempre és una amenaça en atac.

En cas de guanyar aquest dissabte l'Sporting de Gijón, el Barça haurà 4 setmanes en blanc per afrontar els últims 4 partits de la temporada. Desd i el passat mes de gener, els de Luis Enrique jugaven partit cada tres dies i, d'aquesta manera, podrà descansar una setmana abans del seu proper compromís.

Aquesta és una avantatge sobre els equips de Madrid que han de jugar partits de Champions la setmana que ve. Compromisos europeus davant Manchester City i Bayern Munic que desgastaran als rivals pel títol.

La baixada del Barça ha airejat la debilitat de la plantilla. Luis Enrique no troba recanvis de garanties entre els suplents quan els titulars baixen el nivell comp etitivo.

Només Sergi Roberto se suma a l'1 1 de gala habitual. Marc Bartra va demostrar ahir que pot ser un relleu de garanties als centrals titulars.

Sporting, Betis, Espanyol i Granada, per aquest ordre, són els rivals dels barcelonistes al esprint final de lliga.

La Copa del Rei espera el 22 de maig o davant un Sevilla que ha perdut davant Sporting de Gijón i València a domicili en les seves últimes sortides de lliga.