Compartir

L'equip rus revelació de l'Eurolliga ha arribat a Barcelona amb la intenció de guanyar almenys un dels dos partits que jugarà al Palau Blaugrana.

L'eliminatòria dels quarts de final està igualada a un i ara el Barça ha recuperat el factor pista i pot sentenciar aquest dijous el seu pas a la final four de Berlín.

en els partits jugats a Krasnodar el Barça s'ha mostrat molt superior a la esc uadra russa però la irregularitat dels blaugranes li va fer perdre la primera trobada en quatre minuts nefastos en què només va anotar dues cistelles.

El joc de la pintura del Barça amb Tomic, Samuels i Dorsey supera les prestacions del Lokomotive que no té la mateixa força per intimidar o rebotejar. El pivot nord-americà es recupera de l'esquinç de turmell que va patir divendres passat i podria reaparèixer en 24 hores.

En cas de guanyar el Barça posaria el 2 a 1 en l'eliminatòria i disposaria de dos match-ball per sentenciar. El públic del Palau omplirà les grades per impulsar el equi po a una nova final four que, molt probablement, el portarà a enfrontar-se a un altre equip rus, el CSKA de De Colo i Teodosic.

Randolph i el base Delaney són els millors jugadors dels russos però han jugat per sota de les seves possibilitats en els dos primers pa rtidos. L'aler valencià Víctor Claver completa aquest triangle de luxe del Lokomotive.

Xavi Pascual confia que no baixi el ren ment al llarg del partit amb fases en què l'equip desapareix del parquet. La irregularitat és el pitjor i nemigo de l'equip.

La direcció de joc compartit entr i Carlos Arroyo i Satoransky no acaba de canalitzar el joc tal com necessita el equip.

Els problemes musculars del capità Juan C arlos Navarro apareixen i retornen totes les setmanes i Pau Ribas ha pres el relleu del que va ser el jugador de S ant Feliu en els seus millors anys.

A la lliga ACB, el Barça ha ajornat el seu partit d i aquest cap de setmana amb el Laboral Kutxa per al dijous 28 d'abril. Aquest diumenge, els catalans reben al Reial Madrid amb la voluntat de distanciar-se en quatre victòries dels de Pablo Laso.