Compartir

L'alcalde de Granada, José Torres Hurtado (PP) , investigat al costat d'altres setze persones per la seva suposada implicació en una trama de corrupció urbanística, ha defensat la seva innocència, ha negat que hi hagi hagut corrupció durant els seus mandats i ha dit que seguirà treballant per la ciutat.

Torres Hurtado, que ha estat detingut i interrogat aquest matí per la policia, ha assegurat en roda de premsa que desconeix els motius pels quals està sent investigat i ha dit que ningú del seu partit li ha demanat que presenti la dimissió.

"Aquí no hi ha corrupció, ni abans, ni després" , ha apuntat l'alcalde popular de la ciutat andalusa, que ha assenyalat que seguirà dirigint Granada el temps que li "deixin, correspongui o Déu em doni salut".

Davant el viscut en les últimes hores, Torres Hurtado ha criticat el "circ mediàtic" que ha tingut lloc al voltant de la seva possible participació en el 'cas Serrallo' i altres escàndols urbanístics a la ciutat. Per això, l'alcalde diu ser "víctima d'una trama política" i ha demanat a la justícia que treballi perquè es conegui la veritat.