Compartir

Un agent dels GEO ha estat detingut per dos possibles delictes d'exhibicionisme a l'estar masturbant a la porta de 1 col·legi del nord de Madrid , tal com publica el diari 'el Mundo'. Pel que sembla, l'home era sospitós d'haver perpetrat un acte similar en el passat.

Diversos policies el van detenir després que denunciessin que l'havien vist fent-tocaments a la porta del centre, tal com ja s'havia tingut constància anteriorment. Les dues víctimes menors d'edat van declarar després d'una roda de reconeixement i el geo ja ha passat a disposició judicial.

Segons el mig abans citat, portava diversos anys treballant per al Grup Especial d'Operacions i assenyalen que podia ser degut a episodis d'estrès extrem i desordre psicològic provocats pel seu treball com a membre de aquest cos policial, ja que normalment es veuen involucrats en situacions de risc.

Les fonts citades pel diari assenyalen que l'home era molt jove i tenia una vida familiar molt estable. El nom del col·legi no ha estat revelat, així com tampoc la seva ubicació exacta.