Compartir

L'incident va tenir a última hora el dissabte al Lower Garden District de la ciutat de l'estat de Louisiana, quan el Mercedes de Smith va ser envestit de manera violenta pel Hummer H2 que conduïa Hayes , amb antecedents penals per possessió il·legal d'armes i drogues.

pel que sembla, les autoritats van assenyalar que el xoc va provocar una acalorada discussió. Smith va sortir del cotxe i va intercanviar paraules amb l'altre conductor. Enmig de la discussió Hayes va treure una arma i va disparar en repetides ocasions contra l'ex defensor dels Saints i la seva dona Racquel , mare també dels seus tres fills. La dona va resultar ferida a la cama i va haver de ser traslladada a un hospital.

Cal recordar que Smith, a més de la seva fama esportiva per ser uyn extraordinari defensa, ho era també per estar implicat en un programa il·legal d'apostes que li va merèixer una suspensió de quatre partits després d'una fallada dictaminat per la NFL, encara que una posterior apel·lació va invalidar la sanció. La família de l'ex jugador mort va escriure a la pàgina de Facebook de Smith que agraïa les expressions de suport i demanava privacitat en un moment de màxim dolor pel qual passaven els seus éssers estimats.

Smith va jugar per als Saints durant 10 anys i es va coronar campió de Super Bowl el 2010 i quatre anys més tard va decidir retirar-se tot i ser encara jove i tenir ofertes de diversos equips perquè seguís en la NFL