Quantcast

salt al xalet de 'MASTERCHEF' quan els aspirants estaven dins

Podria haver tingut conseqüències al marge de l'evident ensurt. Per sort, no va passar res a lamentar. I és que, una banda de lladres va entrar el passat Divendres Sant a el xalet de la luxosa urbanització Font el Fresno, de Sant Sebastià dels Reis que TVE lloga per allotjar els concursants del seu popular concurs MASTERCHEF que arrenca aquest dimecres.

Va ??ocórrer en la nit del passat divendres Sant, dia 25 de març, segons explica el diari el Mundo. Els delinqüents van actuar a les 00.30 hores. Anaven encaputxats i portaven diverses eines. Segons les primeres investigacions, van saltar la tanca del xalet, situat al carrer de Valdetorres, ia continuació van forçar una finestra per aconseguir entrar a la mansió. D'acord amb la informació policial, es van emportar una caixa forta sense res al seu interior, diversos efectes personals i diners .

Al dia següent, la productora del programa va posar la pertinent denúncia a la comissaria de la Policia Nacional de Sant Sebastià dels Reis. I des del principi es va saber que a l'interior de l'habitatge i en el moment de l'assalt a la casa dormien "diverses persones que concursen al programa televisiu" . Pel que sembla, per evitar aquest tipus d'episodis, la productora tria algunes mesures de seguretat com llogar, cada temporada, una residència diferent per als concursants o que resulti impossible gravar o fotografiar la mateixa, precisament, per no donar pistes als potencials delinqüents.

El programa es grava de febrer a maig i aquest proper dimecres comença a emetre la quarta temporada en què 15 persones competiran pel títol de MASTERCHEF després d'haver passat un procés de selecció al qual es han presentat més de 20.000 persones.

Comentarios de Facebook