Compartir

Un nou cas de violència masclista colpeja a la societat espanyola. En aquest cas, un home ha ruixat amb gasolina la seva parella, una dona de 29 anys, que ha hagut de ser ingressada a l'Hospital Torrecárdenas d'Almeria. La jove es troba en estat crític amb cremades de gravetat.

Pel que sembla, segons apunten fonts de la investigació a EFE, l'agressor ha emprès la fugida en una bicicleta , una cosa que ha portat a la Policia Nacional a iniciar un dispositiu per a la seva captura i posterior detenció com a principal sospitós del que ha passat.

Les cremades al cos de la dona són elevades, segons els metges confirmen a EFE, per sobre del 80%, cosa que ha obligat a que ingressi a la Unitat de Cremats de l'Hospital Verge del Rocío de Sevilla. Un home que va auxiliar la jove ruixada amb gasolina va patir també ferides lleus.

Segons expliquen les informacions d'EFE, la Policia va rebre una trucada d'avís d'un incendi en unes barraques situades al barri de la Vega d'Aquí, on tots dos residien al costat de diversos animals, entre ells porcs, gossos i gallines que també s'han vist afectats pel foc.

Les flames van ser extingides minuts més tard del que ha passat i els animals que van sobreviure al foc han estat atesos i tractats per diversos veterinaris de la zona.