sábado, 19 septiembre 2020 23:41

Nuñez Feijóo repetirà com a candidat del PP a la Xunta

El president de la Xunta, Alberto Núñez Feijóo, ha anunciat que presentarà de nou la seva candidatura a la presidència del PP gallec amb la intenció d'aspirar a un tercer mandat al capdavant de l'Executiu autonòmic en les eleccions previstes per a la tardor.

Després de mesos de profunda reflexió, com ell mateix ha definit aquest període, en el qual fins i tot va arribar a assegurar que estudiava abandonar la política i dedicar-se a una altra activitat professional < / strong>, Núñez Feijóo, amb veu tremolosa per moments, ha revelat avui la incògnita davant els seus companys a la Junta Directiva del PP gallec que ha convocat el XVI congrés del partit per als dies 7 i 8 de maig i que tindrà lloc a Ourense .

Abans de revelar la decisió, a l'arribar a l'hotel compostel·là on se celebra la junta, ha comentat que ja tenia una decisió, que es l'anava a transmetre als seus companys, que la mateixa no havia estat fàcil i que era definitiva.

a l'explicitar la seva postura, no va poder completar la frase, en el primer intent, a causa que va ser interromput pels crits de "president, president", interrupció amb aplaudiments després de la qual ha explicat que "quan una de les opcions que dóna la vida és Galícia, no hi ha altres" .

ha manifestat, així mateix, que no es dedica a la política, activitat que concep com un servei temporal en el qual es "està de pas" , per acomodar-se, ni per "lluir el càrrec" ni lluir-se ell, per postil·lar a continuació que no només té "el cap" en la seva Comunitat, també "el cor".

"en el que faig i fem, mereixem continuar", ha dit Feijoo sobre aquesta nova etapa, que assumeix amb el missatge que "Galícia val la pena sempre, molt més que qualsevol altra cosa".

"Milito a Galícia per sobre de qualsevol altra circumstància , possibilitat o opció ", ha dit per anunciar que vol exigir" més "i que promet ser un candidat" lleial, constructiu, crític i autocrític ".

" Ningú pot negar la complexitat de la meta que tenim per davant -ha abundado- però és possible arribar a la meta ", que requereix d '" un major nivell d'exigència ", perquè" el llistó està més alt i el nostre rendiment ha ser més alt ".