Compartir

Familiars de Brais Vogue Graña han confirmat que el cadàver trobat al riu Sar al seu pas per Santiago és el del jove Ferrol desaparegut el passat 18 de març. Segons ha apuntat el germà del jove a través de les xarxes socials, els familiars han confirmat que es tracta d'Brais Vogue. No obstant això, la identificació oficial derivarà de l'autòpsia que li serà practicada al cos, que també permetrà conèixer les causes de la mort . Al principi, l'examen preliminar del cadàver no ha apreciat signes de violència.

Agents de la Policia Local que participaven en un operatiu de recerca per trobar el jove l ocalizaron a última hora de la tarda un cos al riu Sar al seu pas per la zona de Conxo , en les proximitats del col·legi Santa Apolonia. El cadàver va ser traslladat llavors fins a l'institut de medicina legal de Santiago per practicar-li l'autòpsia i la família del desaparegut va ser avisada. Aquest dimecres, familiars s'han desplaçat a Santiago per identificar el cos, que finalment han confirmat com el de Brais.

Brais Vogue va ser vist per última vegada el passat 18 de març a Santiago de Compostel·la, on residia i treballava . Dissabte, el jove
de 24 anys havia d'haver viatjat fins a la seva ciutat natal, Ferrol, per reunir-se amb la seva família, però no va arribar
. Familiars i amics van començar llavors una intensa campanya de recerca a través de cartells amb la seva fotografia i missatges en les xarxes socials, que han arribat a diferents punts d'Espanya amb l'esperança que Brais Vogue pogués haver-se anat per la seva pròpia voluntat i algú pogués donar notícies del seu parador. No obstant això, finalment s'ha confirmat la seva mort.