Quantcast

Belgica desmenteix l'arrest del "home del barret" i demana col·laboració per detenir

La Policia belga ha llançat aquest dilluns una petició de col·laboració per detenir el "home del barret " , l'individu que apareix en les imatges gravades per les càmeres de seguretat al costat dels terroristes que es van immolar el passat 22 de març a l'Aeroport de Brussel·les.

Mitjans belgues van informar durant aquest cap de setmana, citant fonts policials, que "l'home del barret" era Fayçal Cheffou, un dels detinguts dijous passat en una macrooperació dirigida per la policia belga.

Segons el testimoni d'un taxista , durant el matí dels atemptats, va portar a aquest home en el seu taxi a l'aeroport.

la Policia assenyala en una fitxa de crida i cerca publicada el mateix dia dels atemptats i actualitzada aquest dilluns amb el vídeo pres per les càmeres que aquest home és " sospitós d'haver perpetrat l'atemptat de l'Aeroport de Brussel·les-Zaventem el dimarts 22 de març de 2016" i s'està " tractant d'identificar "

El comunicat conclou que " si reconeixen a aquest individu o si tenen informació relativa a l'atemptat, poseu-vos en contacte amb les autoritats mitjançant el número de telèfon gratuït 0800 30 300. Discreció assegurada ".

Comentarios de Facebook