Compartir

Nou espanyols van resultar ferits en els atemptats d'ahir a Brussel·les, dels quals tres han rebut ja l'alta hospitalària, segons han informat a Efe fonts diplomàtiques.

Aquesta xifra s'ha recaptat després de la informació addicional enviada per part del Centre de Crisi del Ministeri de l'Interior de Bèlgica relativa a la llista de ferits en les accions terroristes d'ahir a Brussel·les.

les fonts citades han informat que les autoritats belgues no han facilitat encara la llista de morts, pel que no hi ha constància de l'existència de víctimes mortals de nacionalitat espanyola.

d'acord amb les dades recollides, per tant, s on sis els espanyols ferits de diversa consideració que romanen ingressats en diversos centres hospitalaris.

Amb les dades que existien fins a la tarda d'ahir, el ministre de l'Interior, Jorge Fernández, ha informat que aleshores eren quatre les persones de nacionalitat espanyola que es trobaven hospitalitzades i que les seves ferides no revestien especial gravetat.

de fet, el mateix ministre va subratllar la provisionalitat i prudència de les xifres.

Durant tota la jornada d'ahir i al llarg del matí d'avui s'han atès, segons les fonts citades, nombroses trucades de persones interessant-se per la situació dels seus familiars , amics i companys de treball tant al centre d'emergència consular de Madrid com al consolat espanyol a Brussel·les.

a més, el Govern espanyol està en contínua comunicació amb les autoritats belgues responsables de la investigació.

Referent a això, s'han realitzat nombroses gestions amb el Centre de Crisi del Ministeri de l'Interior, el departament que dirigeix ??José Manuel García Margallo, hospitals belgues, aeroports i serveis de transport.