Compartir

Rita Barberá s'ha convertit en un autèntic maldecap per al Partit Popular. Després d'assenyalar que no es planteja la seva dimissió i que no pensa sortir del mig, la senadora es troba pressionant els seus companys de partits amb "molt desagradables" SMS en què arriben a veure missatges amenaçadors , segons publica la Cadena Ser.

En ells, Barberà assegura, entre altres coses, "t'has passat molt", "això es paga" o "compte amb el que dius" . Aquests missatges han creat divisió al PP, ja que molts membres treuen la cara per l'exalcaldessa de València, rebutjant que això siguin amenaces i que simplement "el seu caràcter és molt fort". "Està acostumada a manar i és o amb mi o estàs contra mi", relata la Ser a aquesta informació.

L'expedient informatiu obert dimarts passat pel PP no ha caigut bé a Barberá, cosa que ha provocat el seu empipament i les amenaces a alguns dels seus companys. A Gènova 13 semblen anar de debò en aquest sentit i tancar un episodi que els ha provocat una sagnia de vots i diputats en les passades eleccions municipals i autonòmiques a València.

Fernando < strong> Martínez-Maillo , vicesecretari d'Organització del PP, ha estat molt dur aquest dilluns augurant dimissions "en les pròximes hores o dies" dins del Grup Municipal que té el partit a València.