Compartir

Els dos membres espanyols morts de la tripulació del avió de Flydubai , Alejandro Àlaba Creu i Xavier Alejandro Curbelo Car , que s'ha estavellat la passada matinada al sud de Rússia, eren de les Illes Canàries, segons han confirmat a Efe fonts pròximes a la companyia Binter.

Aquestes mateixes fonts han assenyalat que Alejandro Àlaba , era el copilot , i que va néixer l'any 1979 a La Laguna (Tenerife), és fill d'un conegut metge d'aquesta illa.

Per la seva banda, Curbelo Car , que havia nascut a Las Palmas de Gran Canària, actuava en el vol com sobrecàrrec i era germà de Noelia Curbelo, cap de Relacions Institucionals i comunicació per Binter.

Àlaba Creu va operar amb l'aerolínia Naysa, que en l'actualitat pertany al grup Binter Canàries, així com amb White Eagle Aviatin i Bingo Airways, i des d'aproximadament el any 2014 treballava per Flydubai .

La germana de Xavier Alejandro Curbelo Car es troba en aquests moments volant cap al sud de Rússia, a l'aeroport de Rostov de Don, on es va estavellar el avió en el qual volava el seu germà.

a més dels dos espanyols membres de la tripulació, altres 60 persones han mort en aquest accident del Boeing 737-800 de la companyia Flydubai .

el sinistre es va produir quan l'avió tractava de donar una altra volta sobre l'aeroport i no durant l'aterratge, com s'apuntava al principi, segons han assenyalat els experts que treballen en el lloc de l'accident.