Compartir

Les dues prioritats del FCBarcelona per al mercat d'estiu són un central i un davanter als quals podria sumar-se un lateral esquerrà.

L'staff tècnic concedirà la baixa, amb tota probabilitat , als centrals Bartra i Vermaelen . De les seves vendes confia a treure una xifra propera als vint milions d'euros que s'afegirien als 60 milions d'euros de què disposa el club per fitxatges.

En el cas del defensa català de 24 anys el club podria reservar-se una opció de recompra per si acaba explotant en el seu destí. El central belga no ha donat el resultat que s'esperava i el bon cartell que atresora a la Premier li augura el seu retorn a les illes britàniques.

En el cas dels centr als, la secretaria tècnica podria apostar per efectuar una forta inversió amb el central basc Laporte que té una clàusula de rescissió propera als 50 milions d'euros . La possibilitat que Laporte pugui ser amortitzat si rendeix convenientment amb un contracte llarg li obre les portes malgrat l'elevat preu de la seva contractació. La intenció de Luis Enrique és signar a un jugador consolidat.

Al centre del camp o l'única novetat serà la reincorporació de Denis Suárez per qui s'abonaran tres milions d'euros a l' Vila-real. Amb Rafinha ja recuperat i Arda Turan més adaptat l'equip estarà complet en aquesta zona del camp.

La contractació de Paul Pogba s'haurà posposar perquè la inversió a realitzar es durà a terme en altres demarcacions. A més, la fitxa que demana el representant del jugador de la Vecchia Signora és inassumible per a les arques blaugranes que ja tenen un gran pes amb el diner o que es duen Messi, Neymar, que renovarà en breu, i Luis Suárez.

Per a la posició de quart delanter o, amb tota probabilitat, s'intentarà contractar un jugador jove de projecció. L'staff tècnic segueix les evolucions de la perla francesa de 19 anys Dembele que podria ocupar el número u de la llista. El davanter del Leicester Mahrez està descartat perquè el seu ric propietari no li deixarà sortir del club revelació de la Premier.

A aquests quatre presumibles fic hajes, Laporte, Denis Suárez, Dembele i un lateral esquerrà < / strong> que podria ser Adrià, el defensa del Vila-real, s'afegiria un o dos jugadors del fília l.

Sergio Samper és la gran aposta per donar Descans o l'incombustible Sergio Busquets.

En el capítol de les baixes, a més de Vermaelen i Bartra, Sandro, Masip, Douglas i Adriano t enen molts números per abandonar el club.