Compartir

En ple escàndol per les targetes 'black' de Bankia, les targetes amb què directius de l'entitat gastaven al seu aire i lliures d'impostos amb càrrec a l'entitat que després va haver de ser rescatada, l'empresari Javier López Madrid, un dels implicats, va tenir el suport directiu dels Reis d'Espanya.

Segons ha revelat en exclusiva eldiario.es , al telèfon del gendre de Villar Mir es van esborrar (sense èxit) els missatges privats d'una persona identificada com "Ltzia" i una altra com "PF PT". " Et vaig escriure quan va sortir l'article del que de les targetes a la merda de LOC i ja saps el que penso Javier. Sabem qui ets, saps qui som. Ens coneixem, ens volem, ens respectem. La resta , merde. Un petó compi iogui (miss you !!!) ".

" Us ho agraeixo molt. en el futur extremaré la cura, vivim en un país molt difícil i seré encara més conscient de la meva conducta ", es disculpa López Madrid.

En la conversa intercedeix a continuació l'altra persona, que sembla ser el Príncep:" i tant! m'uneixo al xat, però prefereixo tenir una estona per xerrar sense intermediació electrònica ni telefònica. Mengem demà? Abraçades ".

el menjar no pot celebrar-se per trobar-López Madrid fora d'Espanya, però sí que té lloc una setmana després a jutjar pels missatges. Conta el diari que llavors Letizia i López Madrid compartien classes de Ioga, d'aquí l'apel·latiu "compi iogui". També s'assenyala que "la merda de LOC" a la qual es refereix Letizia és un reportatge publicat a l'octubre de 2014 sota el títol "Javier López Madrid: l'íntim del Rei Felipe amb targeta black".

La Casa Reial ha refusat fer comentaris sobre el cas tot i que s'han posat en contacte amb ells.

López Madrid ha estat un dels implicats en les targetes opaques que sí que ha tornat la quantitat gastada, si escau 34.807 euros. No obstant això, l'empresari, gendre de Villar Mir i conseller delegat a OHL, està sent investigat ara en relació la Púnica per presumptes pagaments en efectiu a Granados.