Compartir

L'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, ha demanat avui diferenciar entre la constitució d'un Govern, on pot haver-hi una " dificultat objectiva " entre Podem i Ciutadans, < strong> i les " aliances d'investidura ", que ofereixen una " possibilitat de convergir" més " àmplia " per recollir diferents postures.

"Els acords d'investidura donen una elasticitat, una possibilitat de convergir moltíssim més subtil i alhora molt més àmplia per recollir diverses postures ", ha respost Manuela Carmena quan, en una trobada amb periodistes, aquests li han preguntat si veu viable una entesa entre Podem, Ciutadans i el PSOE.

" Crec que el marc de l'enteniment és el que ha de enfocar la resposta a aquesta pregunta. Depèn del que es pretengui en el marc de l'enteniment: si estem parlant de constituir governs estem parlant d'una dificultat objectiva perquè en els programes hi ha aspectes contradictoris ", ha respost l'alcaldessa .

No obstant això, si del que es tracta és d'una aliança d'investidura, el marc és " completament diferent ", ha postil·lat Carmena, que ha recordat que la seva experiència va ser la d'impulsar acords d'investidura en lloc de pactes de govern i que ella es va reunir amb Ciutadans perquè la donessin suport.