Compartir

Cristiano Ronaldo i Messi batallen cada cap de setmana al terreny de joc per convertir-se en el millor jugador del món. No obstant això, aquesta 'lluita' s'ha traslladat aquest cap de setmana als carrers de Bombai (Índia), on el tema ha deixat una víctima en una festa d'aniversari.

Pel que sembla, segons publiquen els mitjans locals, els joves, de nacionalitat nigeriana, van començar a discutir després dels quatre gols que va ficar CR7 al Celta , una cosa que va fer que Obinna, el mort, es tornés boig i llancés un got de vidre al seu amic , seguidor de Messi i que es va burlar de l'actuació de portuguès. Afortunadament va fallar i l'objecte es va estavellar contra la paret.

El fan de Messi va esclatar i va agafar un dels vidres del got trencat per atacar al seu amic. El jove va degollar el seguidor del jugador del Reial Madrid , que va acabar morint dessagnat a l'apartament.

Els agents policials van arribar a l'apartament minuts més tard del que ha passat, cosa que no va evitar la seva mort. L'assassí va ser detingut i s'haurà d'enfrontar a un judici ràpid en què s'ha de determinar la seva situació judicial.